Dinerkaart

3 Gangen menu p.p.  34,50

Keuze uit een voor- hoofd- en nagerechten met een  *  voor het gerecht.
Geldig van maandag tot en met donderdag.
(niet geldig op feestdagen en i.c.m. andere acties)

 

Koude voorgerechten

WAGYU BEEF TATAKI     24,00
met ponzu, knoflook en bosuien
TARTAAR     18,00
van ossenhaas
CARPACCIO     16,50
Wagyu met groenten, Parmezaanse kaas en basilicumpesto
DORADE     17,00
capraccio
CEVICHE     19,00
van zeebaars met seizoensfruit

KINOA      16,90

met garnalen en avocadomousse
ROLA  SOLOMU     14,90
gerookte zalm met tonijn mousse, groenten, cocktailsaus en kaviaar
GARNALENCOCKTAIL     14,90
met Hollandse garnalen, groenten en cocktailsaus
GRIEKSE SALADE vega     9,50
*TZATZIKI     7,50

Griekse yoghurt, komkommer, knoflook, azijn

*TARAMOSALATA     9,50
zachte kaviaarmousse met basilicum
*MELITZANOSALATA     9,50
 zachte auberginemousse met knoflook
*TYROSALATA     9,90
zachte kaasmousse met paprika
*AMUSE     11,50
zachte kaviaarmousse, auberginemousse, kaasmousse en tzatziki

KRYA  PIKILIA    16,90

Diverse Griekse koude voorgerechten

Warme voorgerechten

*DAGSOEP       dagprijs
*KEFTEDES    8,90
Gehaktballetjes in tomatensaus geserveerd met kaas
*MYDIA  TIGANITA     9,90
Gebakken mosselen met knoflooksaus (apart)
KALAMARAKIA     11,50
Gebakken wilde inktvis met knoflooksaus (apart)
DOLMADAKIA vega     9,90
met rijst, geserveerd met yoghurt-citroen saus
FETA  SAGANAKI       11,90
Gepaneerd gebakken Griekse fetakaas, geserveerd met jam (apart)
FETA FYLLO       12,90
Gebakken Griekse fetakaas met bladerdeeg, met honing en kaneel

GRAVIERA      14,50

Gebakken Griekse kaas, pastinaakpuree, honing en ham

GARIDES  VUTYRU     15,90

Gebakken wilde garnalen met kruidenboter
XTENIA      14,90
St. Jacobsschelpen met pastinaakpuree
ZESTI  PIKILIA      16,90
Diverse Griekse warme voorgerechten

Visspecialiteiten

(geserveerd met frites)

*KALAMARIA TIGANITA    23,90
Gebakken wilde baby inktvis met knoflooksaus (apart)

*KALAMARIA PSITA    24,90
Wilde baby inktvis van de grill met knoflooksaus (apart)

SOLOMOS    27,50
Zalmfilet met knolselderijpuree en een appel-mosterd-room saus

 

BAKALIAROS    28,90
Kabeljauwfilet geserveerd met gesauteerd spinazie en champignons

GARIDES GRILL    33,90
Wilde garnalen van de grill

MYKONOS    29,90
met zalmfilet, 2 wilde garnalen en 4 wilde baby inktvis

BEEF Premium, Grain fed,
Black Angus

 

Vleesspecialiteiten

(geserveerd met frites)

OSSENHAAS (+/- 200 gr), Argentijnse      35,00
OSSENHAAS (+/- 200 gr), Australian      44,00
RIB-EYE (+/- 250 gr), Argentijnse     36,00
RIB-EYE (+/- 250 gr), Australian      40,00
PICANHA (+/- 250 gr), Australian 
     35,00
TOMAHAWK (900 t/m 1300 gr), Australian       10,00 per 100 gram
WAGYU RIB-EYE, Australian       39,00 per 100 gram
OSSENHAAS      39,90
met gorgonzola saus, gepocheerde peer, honing en walnoten
ARNAKI FILETO      37,50
lamshaas met saus van room, wijn, peper, truffelolie en walnoten
geserveerd met auberginepuree
PSARONEFRI      29,50
Varkenshaas met pepersaus en knolselderijpuree
KOTOPULO      26.50
Kipfilet met Parmezaanse korst, geserveerd met auberginepuree

Grill gerechten

(geserveerd met frites, rijst en tzatziki)

 

*GYROS    19,90
van varkensvlees

*SUZUKI    21,50
2 stuks gekruid gehakt en gyros

*BIFTEKI    22,90
gekruid gehakt gevuld met fetakaas

*KIPFILET    22,90

SUVLAKI    24,50
2 varkenshaasspies en gyros

LAMSHAAS    33,90

FRENCH RACKS    36,50
(lamskoteletten)

OSSENHAAS    32,90
(± 200gr)

RIB-EYE    32,90
(± 250gr)

Voor 1 of meer personen

 

 

*CORFU   p.p. 23,90
met gyros, suzuki, kipfilet

HERMES    p.p. 26,90
met gyros, suzuki, kipfilet en varkenshaas

ORINO      p.p. 32,50
met ossenhaas, lamshaas, kipfilet en gyros

PARTHENON      p.p. 34,90
met ossenhaas, 2 lamskoteletten en gyros

KRETA p.p. 34,90
met ossenhaas, lamshaas, zalmfilet en wilde inktvis

MYKONOS    p.p. 31,90
met zalmfilet, 2 wilde garnalen en wilde inktvis

Traditionele gerechten

THALASSA    32,50
Langoustine, garnalen en zeevruchten met Griekse pasta

KRITHARAKI     29,50
Ossenhaas met Griekse pasta

STIFADO    25,00
Kalfsvlees met sjalotjes in rode wijnsaus met rozemarijn en aardappelen

*MOUSAKA    22,50
Aardappelen, aubergines, gehakt en bechamelsaus in laagjes

*GYROS  GRATINE    23,90
Gyros met metaxa-pepersaus, gegratineerd met kaas

Pasta’ s & vega

*LINGUINI  KIP    21,90
Pasta met kipfilet, champignons, basilicumpesto en mosterd-citroen-roomsaus

*LINGUINI VEGA    19,90
Pasta met groenten

RAVIOLI    25,00
gevuld met champignons, geserveerd met Parmezaanse korst en truffelolie

ZWARTE RISOTTO    27,50
met inktvis

RISOTTO TRUFAS vega    23,90
met Pasta met champignons en truffelolie

 

 

Kindermenu (tot 12 jaar)

(geserveerd met frites, mayonaise en ketchup)

KIPNUGGETS     13,50
SPAGHETTI     11,90
SUVLAKI    13,50
van varkenshaas(spies)
GYROS    13,50
OSSENHAAS     16,90
ZALMFILET     13,90

Sauzen en bijgerechten

PEPERSAUS, CHAMPIGNONSAUS, KNOFLOOKSAUS     3,50
GORGONZOLASAUS     3,50
FRITES, RIJST    3,50
GROENTEN, KLEINE TZAZIKI     4,90

GIGANTES      5,90
Grote witte bonen in tomatensaus

BABY AARDAPPELEN     4,90

FRITES met truffel-mayonaise en Parmezaanse kaas flakes      6,50

Desserts & ijs

ARMENOVIL          8,50
Vanille ijs, meringue stukjes, noten, warme chocoladesaus

OREO TAART          7,90

PROFITEROL          7,50
Soesjes, ijs , geserveerd met warme chocoladesaus

CREME BRULEE          7,50

CHOCOLADETAART          7,50

*BAKLAVAS          7,00
Bladerdeeg met honing, walnoten en siroop, geserveerd met vanille ijs

*KADAIFI          7,00
Engelenhaar met walnoten en siroop, geserveerd met vanille ijs

*YOGHURT          5,90
Griekse yoghurt met honing en walnoten

*VANILLE IJS          6,00
met slagroom

*KARAMELA          6,90
Vanille ijs met warme karamel saus

*FRUTA DASUS          7,50
Vanille ijs met verse bosvruchten saus

*DAME BLANCHE          7,50
Vanille ijs met warme chocolade saus

FRAULES (seizoen)          7,90
Vanille ijs met verse aardbeien

KINDERIJS          4,90
Vanille ijs met slagroom en smarties

SORBET IJS          9,00
Citroen, mango, bosvruchten (lactosevrij, glutenvrij)

Specialiteiten van de Chef-kok

Voorgerechten

Hoofgerechten

LAGOSTINE TARTAAR          24,00

ZEEBAARS CEVICHE          19,00

DORADE CARPACCIO          17,00

OSSENHAAS TARTAAR          18,00

WAGUY BEEF TATAKI          24,00
met ponzu, knoflook en bosuien

WAGUY BEEF CARPACCIO          16,50

RISOTTO          32,00
met champignons en truffel

KRITHARAKI          29,50
Ossenhaas met orzo (Griekse pasta)

RAVIOLI          25,00
gevuld met champignons, geserveerd met Parmezaanse saus en truffelolie

Premium Beef

(Black Angus, Grain Fed)

AUSTRALIAN RIB-EYE          16,00 Per 100 gr

AUSTRALIAN OSSENHAAS          22,00 Per 100 gr

AUSTRALIAN PICANHA          14,00 Per 100 gr

AUSTRALIAN TOMAHAWK          10,00 Per 100 gr

AUSTRALIAN WAGUY RIB-EYE A9          39,00 Per 100 gr