Dinerkaart
3 Gangen menu p.p. 34,50
Koude voorgerechten
met ponzu, knoflook en bosuien
TARTAAR 18,00
van ossenhaas
CARPACCIO 16,50
Wagyu met groenten, Parmezaanse kaas en basilicumpesto
DORADE 17,00
capraccio
CEVICHE 19,00
van zeebaars met seizoensfruit
KINOA 16,90
met garnalen en avocadomousse
ROLA SOLOMU 14,90
gerookte zalm met tonijn mousse, groenten, cocktailsaus en kaviaar
met Hollandse garnalen, groenten en cocktailsaus
GRIEKSE SALADE vega 11,50
*TZATZIKI 7,50
Griekse yoghurt, komkommer, knoflook, azijn
*TARAMOSALATA 9,50
zachte kaviaarmousse met basilicum
*MELITZANOSALATA 9,50
zachte auberginemousse met knoflook
*TYROSALATA 9,90
zachte kaasmousse met paprika
*AMUSE 11,50
zachte kaviaarmousse, auberginemousse, kaasmousse en tzatziki
KRYA PIKILIA 16,90
Diverse Griekse koude voorgerechten
Warme voorgerechten
*KEFTEDES 8,90
Gehaktballetjes in tomatensaus geserveerd met kaas
*MYDIA TIGANITA 9,90
Gebakken mosselen met knoflooksaus (apart)
ANJOVIS 11,00
Gebakken anjovis
KALAMARAKIA 12,50
Gebakken wilde inktvis met knoflooksaus (apart)
DOLMADAKIA vega 9,90
met rijst, geserveerd met yoghurt-citroen saus
FETA SAGANAKI 11,90
Gepaneerd gebakken Griekse fetakaas, geserveerd met jam (apart)
Gebakken Griekse fetakaas met bladerdeeg, met honing en kaneel
GRAVIERA 14,50
Gebakken Griekse kaas, pastinaakpuree, honing en ham
GARIDES VUTYRU 15,90
Gebakken wilde garnalen met kruidenboter
GARIDES VUTYRU 15,90
Gebakken wilde garnalen met quinoa en avocadomousse
XTENIA 14,90
St. Jacobsschelpen met pastinaakpuree
ZESTI PIKILIA 16,90
Diverse Griekse warme voorgerechten
Visspecialiteiten
(geserveerd met frites)
Gebakken wilde baby inktvis met knoflooksaus (apart)
*KALAMARIA PSITA 24,90
Wilde baby inktvis van de grill met knoflooksaus (apart)
SOLOMOS 27,50
Zalmfilet met knolselderijpuree en een appel-mosterd-room saus
BAKALIAROS 28,90
Kabeljauwfilet geserveerd met gesauteerd spinazie en champignons
ZEETONG 45,00
van de grill
ZEEBAARS 29,00
Zeebaarsfilet van de grill
GARIDES GRILL 33,90
Wilde garnalen van de grill
MYKONOS 29,90
met zalmfilet, 2 wilde garnalen en 4 wilde baby inktvis
BEEF Premium, Grain fed,
Black Angus
Vleesspecialiteiten
(geserveerd met frites)
RIB-EYE (+/- 250 gr), Australian 38,00
TOMAHAWK (1000 t/m 1300 gr), Australian 10,00 per 100 gram
WAGYU RIB-EYE, Australian 39,00 per 100 gram
met gorgonzola saus, gepocheerde peer, honing en walnoten
ARNAKI FILETO 34,50
lamshaas met saus van room, wijn, peper, truffelolie en walnoten
geserveerd met auberginepuree
KOTOPULO 26.50
Kipfilet met Parmezaanse korst, geserveerd met auberginepuree
Grill gerechten
(geserveerd met frites, rijst en tzatziki)
van varkensvlees
*SUZUKI 19,90
2 stuks gekruid gehakt en gyros
*BIFTEKI 22,90
gekruid gehakt gevuld met fetakaas
*KIPFILET 22,90
SUVLAKI 24,50
2 varkenshaasspies en gyros
LAMSHAAS 33,90
FRENCH RACKS 36,50
(lamskoteletten)
Voor 1 of meer personen
*CORFU p.p. 23,90
met gyros, suzuki, kipfilet
HERMES p.p. 26,90
met gyros, suzuki, kipfilet en varkenshaas
ORINO p.p. 32,50
met ossenhaas, lamshaas, kipfilet en gyros
KRETA p.p. 34,90
met ossenhaas, lamshaas, zalmfilet en wilde inktvis
PARTHENON p.p. 34,90
met ossenhaas, 2 lamskoteletten en gyros
Traditionele gerechten
JUVETSI 29,50
Lamsfilet met Griekse paste in tomatensaus en Fetakaas
KRITHARAKI 32,50
Ossenhaas met Griekse pasta
STIFADO 25,00
Kalfsvlees met sjalotjes in rode wijnsaus met rozemarijn en aardappelen
*MOUSAKA 22,50
Aardappelen, aubergines, gehakt en bechamelsaus in laagjes
*GYROS GRATINE 23,90
Gyros met metaxa-pepersaus, gegratineerd met kaas
Pasta’ s & vega
Pasta met kipfilet, champignons, basilicumpesto en mosterd-citroen-roomsaus
*LINGUINI VEGA 19,90
Pasta met groenten
LINGUINI THALASSINON 27,90
Pasta met wilde garnalen en zeevruchten
RAVIOLI 25,00
gevuld met champignons, geserveerd met Parmezaanse korst en truffelolie
ZWARTE RISOTTO 29,00
met zeebaarsfilet
RISOTTO TRUFAS vega 29,50
met champignons en truffelolie
RISOTTO MILANESE 29,50
met wilde garnaelen en zeevruchten
Kindermenu (tot 12 jaar)
(geserveerd met frites, mayonaise en ketchup)
SPAGHETTI 11,90
SUVLAKI 13,50
van varkenshaas(spies)
OSSENHAAS 16,90
ZALMFILET 13,90
Sauzen en bijgerechten
GORGONZOLASAUS, TOMATENSAUS 3,50
FRITES, RIJST 3,50
BABY AARDAPPELEN 4,90
FRITES met truffel-mayonaise en Parmezaanse kaas flakes 6,50
Desserts & ijs
DUBAI CHOCOLADE 12,50
met Engelenhaar, pistachiocrème en chocolade
PAVLOVA 11,50
Meringue met crème patisserie en bosvruchtensaus
TARTUFO 10,50
met Oreo cookies en chocoladesaus
ARMENOVIL 10,00
Vanille ijs, meringue stukjes, gekarameliseerde noten
*BAKLAVAS 8,00
Bladerdeeg met honing, walnoten en siroop, geserveerd met vanille ijs
*YOGHURT 6,50
Griekse yoghurt met honing en walnoten
*KARAMELA 7,50
Vanille ijs met warme karamelsaus
*FRUTA DASUS 8,00
Vanille ijs met verse bosvruchtensaus
EXPLODE DAME BLANCHE 9,90
Vanille ijs met warme chocoladesaus
FRAULES (seizoen) 8,50
Vanille ijs met aardbeien en aardbeiensaus
KINDERIJS 5,90
Vanille ijs en smarties
SORBET IJS 6,90
Citroen en mango (lactosevrij, glutenvrij)
Specialiteiten van de Chef-kok
Voorgerechten
Hoofgerechten
LAGOSTINE TARTAAR 24,00
ZEEBAARS CEVICHE 19,00
DORADE CARPACCIO 17,00
OSSENHAAS TARTAAR 18,00
WAGUY BEEF TATAKI 24,00
met ponzu, knoflook en bosuien
WAGUY BEEF CARPACCIO 16,50
met champignons en truffel
KRITHARAKI 29,50
Ossenhaas met orzo (Griekse pasta)
RAVIOLI 25,00
gevuld met champignons, geserveerd met Parmezaanse saus en truffelolie
Premium Beef
(Black Angus, Grain Fed)
OSSENHAAS (+/- 200 gr), Argentijnse 35,00
RIB-EYE (+/- 250 gr), Australian 38,00
TOMAHAWK (1000 t/m 13000 gr), Australian 10,00 Per 100 gr
AUSTRALIAN WAGUY RIB-EYE, Australian 39,00 Per 100 gr