Dinerkaart

3 Gangen menu p.p.  34,50

Keuze uit een voor- hoofd- en nagerechten met een  *  voor het gerecht.
Geldig van maandag tot en met donderdag.
(niet geldig op feestdagen en i.c.m. andere acties)

 

Koude voorgerechten

WAGYU BEEF TATAKI     24,00
met ponzu, knoflook en bosuien

TARTAAR     18,00
van ossenhaas

CARPACCIO     16,50
Wagyu met groenten, Parmezaanse kaas en basilicumpesto

DORADE     17,00
capraccio

CEVICHE     19,00
van zeebaars met seizoensfruit

KINOA      16,90
met garnalen en avocadomousse

ROLA  SOLOMU     14,90
gerookte zalm met tonijn mousse, groenten, cocktailsaus en kaviaar

GARNALENCOCKTAIL     14,90
met Hollandse garnalen, groenten en cocktailsaus

GRIEKSE SALADE vega     11,50

*TZATZIKI     7,50
Griekse yoghurt, komkommer, knoflook, azijn

*TARAMOSALATA     9,50
zachte kaviaarmousse met basilicum

*MELITZANOSALATA     9,50
zachte auberginemousse met knoflook

*TYROSALATA     9,90
zachte kaasmousse met paprika

*AMUSE     11,50
zachte kaviaarmousse, auberginemousse, kaasmousse en tzatziki

KRYA  PIKILIA    16,90
Diverse Griekse koude voorgerechten

Warme voorgerechten

*DAGSOEP       dagprijs

*KEFTEDES    8,90
Gehaktballetjes in tomatensaus geserveerd met kaas

*MYDIA  TIGANITA     9,90
Gebakken mosselen met knoflooksaus (apart)

ANJOVIS     11,00
Gebakken anjovis

KALAMARAKIA     12,50
Gebakken wilde inktvis met knoflooksaus (apart)

DOLMADAKIA vega     9,90
met rijst, geserveerd met yoghurt-citroen saus

FETA  SAGANAKI       11,90
Gepaneerd gebakken Griekse fetakaas, geserveerd met jam (apart)

FETA FYLLO       12,90
Gebakken Griekse fetakaas met bladerdeeg, met honing en kaneel

GRAVIERA      14,50
Gebakken Griekse kaas, pastinaakpuree, honing en ham

GARIDES  VUTYRU     15,90
Gebakken wilde garnalen met kruidenboter

GARIDES  VUTYRU     15,90
Gebakken wilde garnalen met quinoa en avocadomousse

XTENIA      14,90
St. Jacobsschelpen met pastinaakpuree

ZESTI  PIKILIA      16,90
Diverse Griekse warme voorgerechten

Visspecialiteiten

(geserveerd met frites)

*KALAMARIA TIGANITA    23,90
Gebakken wilde baby inktvis met knoflooksaus (apart)

*KALAMARIA PSITA    24,90
Wilde baby inktvis van de grill met knoflooksaus (apart)

SOLOMOS    27,50
Zalmfilet met knolselderijpuree en een appel-mosterd-room saus

BAKALIAROS    28,90
Kabeljauwfilet geserveerd met gesauteerd spinazie en champignons

ZEETONG    45,00
van de grill

ZEEBAARS   29,00
Zeebaarsfilet van de grill

GARIDES GRILL    33,90
Wilde garnalen van de grill

MYKONOS    29,90
met zalmfilet, 2 wilde garnalen en 4 wilde baby inktvis

BEEF Premium, Grain fed,
Black Angus

 

Vleesspecialiteiten

(geserveerd met frites)

OSSENHAAS (+/- 200 gr), Argentijnse      35,00

RIB-EYE (+/- 250 gr), Australian     38,00

TOMAHAWK (1000 t/m 1300 gr), Australian       10,00 per 100 gram

WAGYU RIB-EYE, Australian       39,00 per 100 gram

OSSENHAAS      39,90
met gorgonzola saus, gepocheerde peer, honing en walnoten

ARNAKI FILETO      34,50
lamshaas met saus van room, wijn, peper, truffelolie en walnoten
geserveerd met auberginepuree

KOTOPULO      26.50
Kipfilet met Parmezaanse korst, geserveerd met auberginepuree

Grill gerechten

(geserveerd met frites, rijst en tzatziki)

 

*GYROS    19,90
van varkensvlees

*SUZUKI    19,90
2 stuks gekruid gehakt en gyros

*BIFTEKI    22,90
gekruid gehakt gevuld met fetakaas

*KIPFILET    22,90

SUVLAKI   24,50
2 varkenshaasspies en gyros

LAMSHAAS    33,90

FRENCH RACKS    36,50
(lamskoteletten)

Voor 1 of meer personen

 

 

*CORFU p.p. 23,90
met gyros, suzuki, kipfilet

HERMES p.p. 26,90
met gyros, suzuki, kipfilet en varkenshaas

ORINO p.p. 32,50
met ossenhaas, lamshaas, kipfilet en gyros

KRETA p.p. 34,90
met ossenhaas, lamshaas, zalmfilet en wilde inktvis

PARTHENON p.p. 34,90
met ossenhaas, 2 lamskoteletten en gyros

Traditionele gerechten

JUVETSI    29,50
Lamsfilet met Griekse paste in tomatensaus en Fetakaas

KRITHARAKI     32,50
Ossenhaas met Griekse pasta

STIFADO    25,00
Kalfsvlees met sjalotjes in rode wijnsaus met rozemarijn en aardappelen

*MOUSAKA    22,50
Aardappelen, aubergines, gehakt en bechamelsaus in laagjes

*GYROS  GRATINE    23,90
Gyros met metaxa-pepersaus, gegratineerd met kaas

Pasta’ s & vega

*LINGUINI  KIP    21,90
Pasta met kipfilet, champignons, basilicumpesto en mosterd-citroen-roomsaus

*LINGUINI VEGA   19,90
Pasta met groenten

LINGUINI THALASSINON   27,90
Pasta met wilde garnalen en zeevruchten

RAVIOLI   25,00
gevuld met champignons, geserveerd met Parmezaanse korst en truffelolie

ZWARTE RISOTTO   29,00
met zeebaarsfilet

RISOTTO TRUFAS vega   29,50
met champignons en truffelolie

RISOTTO MILANESE   29,50
met wilde garnaelen en zeevruchten

Kindermenu (tot 12 jaar)

(geserveerd met frites, mayonaise en ketchup)

KIPNUGGETS     13,50

SPAGHETTI        11,90

SUVLAKI      13,50
van varkenshaas(spies)

GYROS    13,50

OSSENHAAS     16,90

ZALMFILET     13,90

Sauzen en bijgerechten

PEPERSAUS, CHAMPIGNONSAUS, KNOFLOOKSAUS     3,50

GORGONZOLASAUS, TOMATENSAUS    3,50

FRITES, RIJST    3,50

GROENTEN     4,90

BABY AARDAPPELEN     4,90

FRITES met truffel-mayonaise en Parmezaanse kaas flakes      6,50

Desserts & ijs

DUBAI CHOCOLADE          12,50
met Engelenhaar, pistachiocrème en chocolade

PAVLOVA          11,50
Meringue met crème patisserie en bosvruchtensaus

TARTUFO          10,50
met Oreo cookies en chocoladesaus

ARMENOVIL          10,00
Vanille ijs, meringue stukjes, gekarameliseerde noten

*BAKLAVAS          8,00
Bladerdeeg met honing, walnoten en siroop, geserveerd met vanille ijs

*YOGHURT          6,50
Griekse yoghurt met honing en walnoten

*VANILLE IJS          6,50

*KARAMELA          7,50
Vanille ijs met warme karamelsaus

*FRUTA DASUS          8,00
Vanille ijs met verse bosvruchtensaus

EXPLODE DAME BLANCHE          9,90
Vanille ijs met warme chocoladesaus

FRAULES (seizoen)          8,50
Vanille ijs met aardbeien en aardbeiensaus

KINDERIJS          5,90
Vanille ijs en smarties

SORBET IJS          6,90
Citroen en mango (lactosevrij, glutenvrij)

Specialiteiten van de Chef-kok

Voorgerechten

Hoofgerechten

LAGOSTINE TARTAAR          24,00

ZEEBAARS CEVICHE          19,00

DORADE CARPACCIO          17,00

OSSENHAAS TARTAAR          18,00

WAGUY BEEF TATAKI          24,00
met ponzu, knoflook en bosuien

WAGUY BEEF CARPACCIO          16,50

RISOTTO          32,00
met champignons en truffel

KRITHARAKI          29,50
Ossenhaas met orzo (Griekse pasta)

RAVIOLI          25,00
gevuld met champignons, geserveerd met Parmezaanse saus en truffelolie

Premium Beef

(Black Angus, Grain Fed)

OSSENHAAS (+/- 200 gr), Argentijnse         35,00

RIB-EYE (+/- 250 gr), Australian         38,00

TOMAHAWK (1000 t/m 13000 gr), Australian         10,00 Per 100 gr

AUSTRALIAN WAGUY RIB-EYE, Australian         39,00 Per 100 gr