Over ons

Het kruiden van een Grieks vlees gerecht

Ons Restaurant

Restaurant Thalassa is hét Griekse restaurant in Roosendaal. Waar u kunt genieten van heerlijke mediterrane gerechten in een sfeervolle en moderne ambiance. Thalassa betekent Zee in het Grieks. Onze naam verwijst naar de Griekse mythologie, waar Thalassa de godin van de zee was, en de moeder van al het leven in zee. Bij ons kunt u kennismaken met de rijke Griekse keuken en cultuur, die veel meer omvatten dan alleen moussaka, gyros, souvlaki en tzatziki. Laat u verrassen door onze authentieke en verse gerechten, en geniet van een gezellige avond uit.

Verse ingrediënten en authentieke smaken

Onze gerechten zijn bereid met verse ingrediënten, die we zorgvuldig selecteren en combineren met verse kruiden, specerijen, olijfolie en heerlijke wijn. Onze chef-kok heeft jarenlange ervaring in de Griekse keuken. Hij weet hoe hij de smaken en aroma’s van het mediterrane gebied tot leven kan brengen op uw bord. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van vlees-, vis- en vegetarische gerechten, die u kunt delen of individueel kunt bestellen. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide wijnkaart met Griekse en internationale wijnen, die perfect passen bij onze gerechten.

Familiebedrijf met passie voor de Griekse keuken

Restaurant Thalassa is een familiebedrijf, dat sinds 2010 wordt gerund door de familie Tsantos. Wij hebben een passie voor de Griekse keuken en cultuur, die we graag willen delen met onze gasten. Onze gastvrijheid, vriendelijkheid en professionaliteit zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in ons restaurant.

Sfeervolle locatie met prachtig uitzicht

Gelegen aan de Bloemenmarkt 9, in het hart van Roosendaal, biedt ons restaurant een prachtig uitzicht op de kerk en het stadhuis. U waant zich op een Grieks eiland door de moderne en sfeervolle inrichting. Als het weer het toelaat, kunt u ook plaatsnemen op ons terras, waar u kunt genieten van het zonnetje en de levendigheid van de stad.

Restaurant Thalassa is dé plek voor liefhebbers van Grieks eten in Roosendaal. Kom langs en laat u verrassen door onze gastvrijheid en kwaliteit.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons Restaurant Thalassa!

Het kruiden van een Grieks vlees gerecht